fbpx
Selectează o Pagină

Despre Noi

Atelierul de mobilă The Forum execută mobilă la comandă din PAL & MDF.

Suntem dinamici, tineri, creativi, pasionați de ceea ce facem și pe lângă toate astea, ne lăsăm cu ușurință provocați de ideile clienților noștri.

Abordaera noastră pragmatică și totodată nonconformistă ne permite să practicăm niște prețuri competitive și să scurtăm timpul de așteptare ai clienților noștri.

Atelierul The Forum face mobilă de bucătărie, mobilă de living, sau mobilă de dormitor la comanda ta

Hai să îți povestim puțin despre modul cum lucrăm: te ajutăm să te decizi asupra proiectului de mobilă ce ți-l dorești, apoi îți trimitem proiecția 3D ca să te asiguri că am ținut cont de toate detaliile despre care ne-ai povestit.

După ce avem varianta finală de proiect, dăm fuga la colegii din atelier pentru a le povesti și lor de provocarea ce ne-ai lansat-o. Aceștia dau comandă de materie primă, si imediat ce PAL-ul / MDF-ul sosește în atelier, se apucă de debitat și de pus cant. 

După ce își trag puțin sufletul, tâmplarii noștri se apucă de asamblat piesele de mobilier în atelierul nostru. Cum trecem si de această etapă, încarcăm tot ce avem de livrat pentru tine și ne apucăm de montat mobila la tine acasa.
Stai liniștit, nu plecăm de acolo până nu te vedem zâmbind. 

Pe lângă proiectele tale clasice de mibilă, ne dorim să ne lăsăm provocați de cele mai indrăsnețe idei de care poate nici noi n-am auzit, însă, vom învăța împreună.
Sună-ne și povestește-ne despre proiectul tău de suflet.

Te invităm să ne contactezi!